![Smørrebrød a la 1950](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/aartiers-opskrifter/1950-smoerrebroed-1920x1080.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Smørrebrød a la 1950
Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Fremgangsmåde, smørrebrød 3:
Mayonnaise røres med flødeost, så den er fast. Tilsæt salt, peber, citronsaft og finthakket persille.
Kyllingebrystfileterne skæres i meget små stykker.
Champion renses, halveres og steges i smør.
Rens løg og snit meget fint.
Vend løg, stegte champignon og kyllingestykker med mayonnaisen.
Anret på rugbrød ovenpå en skive kogt skinke.
Pyntes med agurkesalat og en skive tomat.