Satay spyd

Satay spyd

Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Læg træspyd i koldt vand. Vend det hakkede kyllingekød sammen med de tørrede krydderier.
  2. Tilsæt æggeblomme, ingefær og hvidløg, og rør sammen. Kom 1-2 spsk. kokosmælk og lidt salt.
  3. Fugt hænderne let og form farsen omkring træspyddene.
  4. Steg kyllingespydene på en middel varm pande i stegeolie cirka 10 minutter.
  5. Blend alle ingredienserne til sataysaucen , undtagen salt, sammen. Smag til med salt.
  6. Server de ristede kyllingespyd overhældt med sataysauce, pyntet med hakkede peanuts og frisk koriander. 

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere