Salat med ristet kyllingelever
Samlet arbejdstid: 50 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skyl leveren og skær strengen af mellem de 2 stykker lever og dup dem tørre med køkkenrulle.
- Varm smørret op på en pande til det har brust op.
- Steg stykkerne til de er gyldne og gennem stegte i ca. 8 min. ved svag varme. Tag dem af panden og skær hvert stykke i mindre stykker.
- Til saucen varmes smørret op i en lille gryde.
- Sauter skalotteløg uden at det bruner. Kom eddike ved og lad det koge op. Kom portvin ved og lad det koge 1/3 ind.
- Skær det kolde smør i tern og pisk det i portvinen stykke for stykke til saucen er ved at være tyk. Den må ikke koge. Krydr med kværnet peber.
- Anret et fad eller 4 tallerkener med fyldet til salaten og hæld saucen over lige inden servering. Server med sprødt ristet brød.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.