Pulled chicken enchiladas
Samlet arbejdstid: 140 min
Tilberedningstid: 120 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Drys kyllingelårfileterne med bbqkrydderi og læg dem i en lille bradepande. Dæk med stanniol og steg i ovnen ved 125°C i 2 timer.
- Træk det færdigtilberedte kød i strimler med to gafler og lad det evt. hvile i stegeskyen til det skal bruges.
- Blend bønnerne med en stavblender eller i en foodprocessor og smag til med chilisauce og hvidløg.
- Smør bønnemos på majspandekagerne og fordel pulled chicken herpå.
- Kom avocado, peberfrugt og lidt cremefraiche på og fold dem samme.
- Læg dem tæt sammen i et ildfast fad og fordel osten over.
- Gratiner i en 220°C varm ovn i 5-8 minutter og server med cremefraiche salat og krydderurter på toppen.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.