Persillekylling med jordbærsalat

Persillekylling med jordbærsalat

Samlet arbejdstid: 105 min
Tilberedningstid: 90 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 180° C.  
  2. Pil 2 rødløg og hak dem fint. Pluk persillen og vend det med rødløg.  
  3. Dup kyllingerne med køkkenrulle og smør dem med rapsolie, salt og kværnet peber.  
  4. Fyld kyllingerne med persille og rødløg og steg dem i ovnen i 1½ time.
  5. Udrør sukkeret i hvidvinseddiken. Pisk fløden stiv med en gaffel, dryp sukkerblandingen i og smag dressingen til med salt og peber.  
  6. Skyl jordbærrene, rens dem og skær dem i kvarte. Pil det sidste rødløg og skær det i strimler. Skyl æblerne og skær dem i tern. Skyl salaten og lad den afdryppe.  
  7. Pluk salaten og vend det med et jordbær, æbletern, dressing og rødløg. Pynt jordbærsalaten med hakkede valnødder og server den med ovnstegt persillekylling og groft brød.   

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere