Panini med spicy kyllingesalat

Panini med spicy kyllingesalat

Samlet arbejdstid: 50 min
Tilberedningstid: 40 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Kog kyllingelårene under låg i 1 l vand i ca. 35 min.
  2. Afkøl lårene og pil kødet fra benet.
  3. Pisk æggeblommen og salt sammen, og tilsæt gradvist rapsolien under piskning. Pas på ikke at hælde for meget olie i ad gangen.
  4. Tilsæt chili, gulerod, purløg og kyllingekød, og smag til.
  5. Flæk mini panini og læg en god tsk. spicy kyllingesalat på hver bund.
  6. Herpå lægges lidt brøndkarse inden låget lægges på.
  7. Tip: Kogevandet kan med fordel reduceres en smule og bruges som fond eller suppe ved senere lejlighed.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere