Nem wokret med hakket kylling og champignon
Samlet arbejdstid: 15 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Hak hvidløg og ingefær fint.
- Skær champignons i skiver og rød peber i strimler eller bidder.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen imens du steger kylling og grøntsager.
Steg grøntsager og kylling:
- Varm olien i en wok eller gryde og svits de skivede champignons let (1-2 minutter) og tilsæt hakket frisk hvidløg og ingefær. Sautér indtil det dufter godt (hvis du bruger ingefær- og hvidløgspulver, tilsættes det først når kødet et svitset lidt).
- Tilsæt den hakkede kylling til wokretten. Krydr med salt og peber. Steg indtil kødet ikke længere er lyserødt, og rør godt i det mens det steger, så det deles op.
- Vend de skårne peberfrugter i retten og svits i 3-4 minutter indtil de er møre, men stadig har lidt bid.
Mariande til kyllingewok:
- Bland: Sojasauce, østerssauce, honning og evt. sesamolie.
- Vend marinaden med kødet og grøntsagerne og smag retten til med salt og peber.
Vend wokretten med pasta:
- Vend den færdigkogte pasta i wokretten, indtil alt pastaen er dækket af sauce og ingredienserne er fordelt jævnt.
Serveringsforslag til wokretten:
- Snit forårsløgene fint og drys dem som topping over wokretten, sammen med sesamfrø.
- Tilføj evt. lidt chiliflager hvis du kan lide spicy mad.
Tips til kyllingewok:
- Prøv at servere den varme wokret i små skåle og med spisepinde. Det skal nok give en god stemning ved bordet inden gafler og skeer findes frem.