Mexicanske bløde tacos med guacamole

Mexicanske bløde tacos med guacamole

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Opskrift på mexicanske tacos: 

  1. Pil løg og hvidløg. Skær det i små tern svits i lidt olie ved middelvarme.
  2. Tilsæt hakket kylling og brun kødet indtil det er helt adskilt og ikke længere er rødt (cirka 5 minutter). 
  3. Kom alle kryderierne i gryden og vend det godt med kødet. 
  4. Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber.   

Opskrift på guacamole:

  1. Halver avocadoerne og fjern kerner og skræl.
  2. Mos avocado-kødet med en gaffel
  3. Tilsæt alle de øvrige ingredienser til guacamolen og rør det hele godt sammen. 
  4. Smag til med salt og peber. 

Tilbehør til tacos: 

  1. Skær peberfrugt og rødløg i tynde strimler
  2. hak tomaterne til små tern. 
  3. Opvarm tortillas efter anvisning på emballagen.
  4. Server tacos med revet cheddar, majs, hakkede tomtater, løg, peberfrugt og guacamole.     

Serveringsforslag til dine tacos:

  • Tacos kan serveres som saml-selv med små skåle af fyld som man selv bygge sin tacos med. 
  • En anden måde at servere tacos på er at samle dem inden servering og lægge dem i et stort fad. drys med eksta ost og lun et par minutter i ovnen. Derver de lune tacos med guacamole.  

Tips: 

  • Nachos, creme fraiche og evt. en god salsa er altid et hit som ekstra tilbehør til tacos.