Mexicanske bløde tacos med guacamole
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Opskrift på mexicanske tacos:
- Pil løg og hvidløg. Skær det i små tern svits i lidt olie ved middelvarme.
- Tilsæt hakket kylling og brun kødet indtil det er helt adskilt og ikke længere er rødt (cirka 5 minutter).
- Kom alle kryderierne i gryden og vend det godt med kødet.
- Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber.
Opskrift på guacamole:
- Halver avocadoerne og fjern kerner og skræl.
- Mos avocado-kødet med en gaffel
- Tilsæt alle de øvrige ingredienser til guacamolen og rør det hele godt sammen.
- Smag til med salt og peber.
Tilbehør til tacos:
- Skær peberfrugt og rødløg i tynde strimler
- hak tomaterne til små tern.
- Opvarm tortillas efter anvisning på emballagen.
- Server tacos med revet cheddar, majs, hakkede tomtater, løg, peberfrugt og guacamole.
Serveringsforslag til dine tacos:
- Tacos kan serveres som saml-selv med små skåle af fyld som man selv bygge sin tacos med.
- En anden måde at servere tacos på er at samle dem inden servering og lægge dem i et stort fad. drys med eksta ost og lun et par minutter i ovnen. Derver de lune tacos med guacamole.
Tips:
- Nachos, creme fraiche og evt. en god salsa er altid et hit som ekstra tilbehør til tacos.