Lasagne og kålsalat a la 2010

Lasagne og kålsalat a la 2010

Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 40 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Løgene snittes fint og brunes i smør. Kødet tilsættes og brunes ligeledes.

Kål og gulerødder snittes og tilsættes sammen med timian, salt, peber, vand og flåede tomater. Lad det koge lidt. 

Peberfrugten snittes fint og tilsættes sammen med madlavningsfløde.

Saucen smages til og konsistensen reguleres ved eventuelt at tilsætte mere væske.

Tomaterne skæres i skiver og stilkene fjernes.

I et ildfastfad lægges nu først et lag kødsauce, dernæst lasagnepladser, tomatskiver og stykker af mozzarella.

Drys med lidt salt og gentag derefter forløbet til der ikke er mere sauce tilbage (slut af med et lag sauce).

Fordels revet ost over lasagnen og bag i ovnen ved 190 grader i ca. 40 minutter.

Kål snittes, peberfrugten skæres i tern og hasselnødderne hakkes. Vend ingredienserne til salaten med bærene.

Bland ingredienserne til dressingen og hæld over salaten inden servering. 

Opskrifter inspireret af de sidste 7 årtier