Kyllingewok med forårsløg og æg

Kyllingewok med forårsløg og æg

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Kylling og forårsløg steges ved høj varme ca. 3 min.
  2. Tomaterne tilsættes og steges med, yderligere 30 sek.
  3. Den varme bouillon med sataysauce og det hele limeblad tilsættes.
  4. Nudler og basilikum vendes i og retten varmes kort igennem.
  5. Fjern limebladet og server straks med halve varme blødkogte æg.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere