Kyllingewok med ærter og fennikel

Kyllingewok med ærter og fennikel

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Risnudlerne koges efter anvisningen på pakken og skylles i koldt vand. 
  2. Sukkerærterne deles på langs og fennikel snittes fint i tynde skiver.
  3. Inderfileterne steges ved høj varme i cirka 2 minutter på hver side.
  4. Ærter, sukkerærter og fennikel tilsættes og steges i yderligere 1 minut.
  5. Finthakket persille, citronsaft, sesamolie og varm bouillon tilsættes.
  6. Nudler og ærteskud vendes i retten og varmes kort igennem.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere