Kyllingeunderlår med bagte rødbeder og feta
Samlet arbejdstid: 85 min
Tilberedningstid: 70 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kyllingeunderlårene krydres med salt og ovnsteges ved 200 grader i ca. 40 min.
- Rødbederne bages med skræl i ovnen ved 200°C (til de er møre) ca. 1 time.
- Rødbederne afkøles, skrællen pilles af og rødbederne skæres i 1 cm. tykke skiver.
- Hvidløg, spidskommen og olivenolie blendes grundigt og blandes med kørvel og kapers.
- De pillede rødbeder varmes kort i ovnen.
- Det hele vendes sammen, smages til med salt og peber.
- Serveres til de varme kyllingeunderlår.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.