

Kyllingesuppe med krydderurter
Samlet arbejdstid: 100 min
Tilberedningstid: 80 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Del kyllingen i 6 store stykker og brun dem i en gryde i smørret.
- Skyl og rens forårsløgene og kom dem i gryden.
- Hæld vandet på kyllingen og kom persillestilkene i.
- Kog kyllingen i en time med låg på.
- Tag kyllingen op, pil kødet af og kog skroget videre i gryden i ca. 30 minutter.
- Si kyllingesuppen og tilsæt pastaen.
- Kog pastaen i suppen i 12 minutter.
- Hæld kyllingesuppen i skåle og fordel kyllingekødet i hver skål.
- Pynt med dild og mynteblade.
- Tip: Kyllingesuppen kan laves på skrog fra en hel stegt kylling – tilsæt blot et par ekstra kyllingebryster eller inderfileter som fyld.


Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.
Dansk kylling

Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.
Klimainitiativer
Vi er på vej mod at reducere vores klimaaftryk i forsyningskæden. Reduktion af CO2e-udledninger, øget genanvendelighed af vores emballage og øget biodiversitet via ansvarligt produceret soja er kernen i vores miljømæssige indsats.Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.