Kyllingesalat med mango, chili & koriander

Kyllingesalat med mango, chili & koriander

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Gnid inderfileterne med paprika og salt.
  2. Steg dem på panden, cirka 4 minutter på hver side og lad dem køle af.
  3. Hak rødløget fint og skær mangoen i tern.
  4. Flæk chilien, fjern kernerne og hak den fint.
  5. Halver agurken på langs, fjern kernerne med en teske og skær i tern.
  6. Skyl og snit salaten fint.
  7. Vend grønsagerne sammen med de afdryppede kikærter og drys med sesam og koriander.
  8. Skær inderfileterne i mundrette stykker og vend i salaten.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere