Kyllingepie
Samlet arbejdstid: 70 min
Tilberedningstid: 50 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kødet skæres fra kyllingen i små stykker.
- Porrerne skæres i 1 cm tykke skiver.
- Brun bacon ternene, tilsæt smør herefter porrer skiverne, dampes ca. 10 min under låg.
- Rør melet i, tilsæt 2/3 del af bouillonen og lad det koge ca. 5 min spæd med fløde og evt. resten af bouillonen.
- Kom kyllingestykkerne i stuvningen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Kom blandingen i en ikke for dyb postejform eller gratinfad.
- Rul dejen ud. Pensl kanterne på formen med æg og klem butterdejen fast langs kanten. Skær evt. et hul i midten af dejlåget og pensel låget med æg.
- Bages ved 225° C 1 10-15 min, herefter reduceres temperaturen til 175° C. Bages endnu 20 min. til overfladen er gylden.
Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.