Kyllingeoverlår med parmesanpanering

Kyllingeoverlår med parmesanpanering

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Parmesanost, rasp og citronskal røres sammen og krydres med salt og peber.
  2. Kyllingeoverlårene vendes i tomatpure og dernæst grundigt i paneringen.
  3. De panerede kyllingelår steges i en forvarmet ovn 15 min. ved 185° C.
  4. Pensles med olienolie og steges yderligere 7-8 min.
  5. Artiskokker, oliven, skinke, tomater og salat anrettes på fad el. tallerken.
  6. De varme kyllingelår lægges ved og der serveres straks.
  7. Evt. med friskbagt brød og tapenade.  

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere