

Kyllingelår med tandori
Samlet arbejdstid: 55 min
Tilberedningstid: 40 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Rør tandori-marinaden sammen, vend kyllingestykkerne heri. Lad det stå i køleskab natten over.
- Kom kyllingestykkerne i et stort ovnfast fad sammen med noget af marinaden, steg det i ovnen ca. 40 min ved 200° C.
- Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter et par timer.
- Skyl agurkerne og skær den i terninger.
- Rør krydderierne i yoghurten og vend agurkestykkerne i.
- Serveres med løse ris kogt i gurkemeje og laurbærblade, samt mango chutney.
Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.