Kyllingehjerter i rødvinssauce
Samlet arbejdstid: 60 min
Tilberedningstid: 40 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skyl og rens kyllingehjerterne, dup dem tørre.
- Varm smørret op i en gryde til det har bruset op. Steg hjerterne i smørret ved middelvarme til de er gyldne.
- Kom rødvin ved og lad det koge op så vinen fordamper lidt. Kom fond og fløde i og lad det simre under låg i 30 min.
- Kom lidt kulør i og jævn saucen lidt.
- Kom de øvrige grønsager i og lad dem blive godt varme. Smag til med salt og peber og drys tranebær i retten lige inden servering.
Kartoffelmos:
- Kog de skrællede rodfrugter møre i en gryde med vand UDEN salt.
- Hældes over en sigte og drypper af kom dem i gryden igen og mos kartoffel og jordskokker med en gaffel eller et piskeris.
- Kom smør og mælk i og samt hvidløg og persille. Smag til med salt og peber.
Rødbedesalat:
- Kom de revne rødbeder og æbler i en skål, vend det med fetina, tilsæt timian og smag til med salt og peber.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.