

Kyllingegryde med svampe og spinat
Samlet arbejdstid: 70 min
Tilberedningstid: 50 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Tilberedning
- Del kartoflerne i halve. Skyl dem og dup dem tørre i et rent viskestykke. Vend dem med olivenolie, salt og peber og læg dem med skæresiden op på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i en 200° forvarmet ovn i ca. 50 minutter.
- Del hver kyllingelårfilet i 4 stykker og skær svampene i mundrette stykker.
- Skær løg i både og brun alt i en tykbundet gryde.
- Smelt smør i en kasserolle og pisk mel i. Tilsæt bouillon lidt ad gangen mens du pisker og hæld den jævnede bouillon over kylling, svampe og løg. Lad alt simre i ca. 30 minutter eller til kartoflerne er færdige.
- Smag saucen til med salt og peber og vend den friske spinat i. Lad den simre med i 2-3 minutter og server med de stegte kartofler.


Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.
Dansk kylling
Vi tager hensyn til dyrevelfærd, miljø, klima og fødevaresikkerhed. Netop dette dedikerede arbejde gør dansk kylling til noget helt særligt.
Vores hjertesager
Vi donerer hvert år penge til Kræftens Bekæmpelsens kamp mod brystkræft, ligesom vi planter træer sammen med organisationen Plant et Træ.
Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?

600 opskrifter med kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.