Kyllingefrikassé
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kom kyllingebrystfileterne i en gryde og dæk dem med vand. Tilsæt skællede gulerødder, løg i kvarte, laurbær, peberkorn og hønsebouillon. Kog kyllingebrystfileterne i ca. 12 minutter.
- Rens karotterne med en lille kniv og lad toppen sidde.
- Skyl og rens porrer og radiser og skær dem i skiver.
- Pil skalotteløget og hak det fint.
- Si kogelagen, kog den op og tilsæt fløde og cremefraiche. Kog det ind til en cremet sauce og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt maizena majsstivelse.
- Skær kyllingebrystfileterne i 3 stykker og kom dem tilbage i gryden med karotter, porrer, skalotteløg, kartofler skåret i både og hakket dild.
- Fjern de yderste blade på spidskålen og hak kålen fint.
- Fordel lidt kål i hver tallerken, anret den varme kyllingefrikassé oven på og pynt med radiser.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.