Kyllingefrikassé

Kyllingefrikassé

Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Kom kyllingebrystfileterne i en gryde og dæk dem med vand. Tilsæt skællede gulerødder, løg i kvarte, laurbær, peberkorn og hønsebouillon. Kog kyllingebrystfileterne i ca. 12 minutter. 
  2. Rens karotterne med en lille kniv og lad toppen sidde.
  3. Skyl og rens porrer og radiser og skær dem i skiver.
  4. Pil skalotteløget og hak det fint.
  5. Si kogelagen, kog den op og tilsæt fløde og cremefraiche. Kog det ind til en cremet sauce og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt maizena majsstivelse.
  6. Skær kyllingebrystfileterne i 3 stykker og kom dem tilbage i gryden med karotter, porrer, skalotteløg, kartofler skåret i både og hakket dild.
  7. Fjern de yderste blade på spidskålen og hak kålen fint.
  8. Fordel lidt kål i hver tallerken, anret den varme kyllingefrikassé oven på og pynt med radiser.   

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere