Kyllingebrystfilet med gratineret pasta
Samlet arbejdstid: 50 min
Tilberedningstid: 35 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Krydr brystfileterne med salt og grill dem cirka 25 minutter, gerne med låg (200 C).
- Kom æggeblommerne i en skål, riv parmesanen fint og læg det ovenpå æggeblommerne.
- Nip asparges, skyl dem, skær dem i mundrette stykker og blancher.
- Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på emballagen.
- Varm olivenolie ved middel varme i en sauterpande og smelt ansjoserne heri og tilsæt hakket chili, kapers og blancherede asparges. Holdes lunt.
- Når pastaen er kogt hældes vandet fra og den varme pasta hældes over parmesanen og asparges tilsættes i blandingen. Gem en smule af pastavandet til justering af saucens konsistens.
- Vend det hele sammen og smag til med salt og peber.
- Juster konsistensen med pastavand og vend hakket dild i.
- Kom pastaen i en ildfast skål drys med revet parmesan og gratiner under grillen i ovnen.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.