Kyllingeboller til madpakken

Kyllingeboller til madpakken

Samlet arbejdstid: 80 min
Tilberedningstid: 70 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Steg kyllingen på panden, og skær den efterfølgende i små tern.
  2. Lun mælken til den er fingervarm, kom det i en skål og smulder gæren i.
  3. Kom ost, kylling, salt og fint snittet purløg i skålen og tilsæt mel lidt af gangen indtil dejen er fin og ikke klistrer.
  4. Lad dejen hæve i 20 min.
  5. Form dejen til boller og lad dem efterhæve i 30 min.
  6. Bollerne bages i en forvarmet 180º C varmluft i 20 minutter.    

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere