Kylling med grillede ferskner
Samlet arbejdstid: 105 min
Tilberedningstid: 90 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kyllingen skylles og duppes tør med køkkenrulle.
- Skræl kartofler/rodfrugterne og skær dem i mindre stykker, vend dem med olivenolie, salt og peber.
- Bland lidt rosmarinkviste i, og fyld det i kyllingen.
- Luk med en hel rosmarinkvist.
- Krydr kyllingen med salt og peber og steg den enten på grill eller i ovn til den er gennemstegt – kernetemperatur på min 75°C (ca. 1 – 1½ time).
- Grill de halve ferskner og nektariner i 3 min på grill el. grillpande.
- Lad dem køle lidt af og skær dem i mindre både.
- Bland chilisauce og limesaft sammen og hæld det over frugterne.
- Pynt med frisk koriander.
- Server den hele kylling med fyldet, de grillede ferskner og grillet pitabrød.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.