Kylling med grillede asparges

Kylling med grillede asparges

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 20 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Rør honning og olivenolie sammen og læg marinaden i en plasticpose med brystfileterne.
  2. Rens og skyl asparges og karotter og vend dem i olivenolie, salt og peber.
  3. Pil rødløget og skær det i tynde ringe.  
  4. Rør dressingen sammen af sennep og balsamico og dryp olien i under kraftig omrøring.
  5. Pil skalotteløgene, skær dem i fine tern og vend det i dressingen.  
  6. Steg brystfileterne på grillen/panden i ca. 5 minutter på hver side, men pas på med for hård varme, da marinaden let kan blive brændt.  
  7. Grill grønsagerne i 2-3 minutter - de skal stadig have bid.
  8. Skær brystfileterne i skiver og anret dem på de grillede grønsager.  
  9. Pynt med rødløg og plukket brøndkarse og dryp dressingen over.  

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere