Kylling med asparges og peberrod
Samlet arbejdstid: 80 min
Tilberedningstid: 70 min
Forberedelsestid: 10 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Læg kyllingen i en gryde og hæld vand på. Bring i kog, skum for urenheder.
- Kom porre, løg, gulerod og salt i. Lad det simre 1 times tid.
- Tag kyllingen op og hold den varm. Fjern skindet på kyllingen og skær den i passende stykker.
- Si suppen. Jævn suppen med maizena. Spæd op med suppe og fløde til en jævn sauce. Smag til med salt, peber, peberrod og dild.
- Knæk den træede del af aspargesen. Kom asparges og forårsløg i saucen og lad det koge i 2 minutter Server med små kogte kartofler.
- Tip! Læg et lille rent viskestykke, skyl det i koldt vand for sæberester, ned over kyllingen under kogningen. Det vil trække suppen op omkring kyllingen og “dryppe” den under kogning. Herved bliver suppen kraftig og mere koncentreret end hvis man dækker kyllingen med vand. Hæld lidt af suppen fra og pisk det med stavblender til skummende.
Kylling og klimaet
Det gør en forskel for klimaet, hvad du putter i munden. Med vores vidensunivers ’Kylling og klimaet’, giver vi dig faktabaseret viden om kyllingens klimaaftryk.Dansk kylling
Vores hjertesager
Hvert år donerer ROSE Kylling penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft samt Plant et Træs mange planteevents. Derudover leverer vi overskudsvarer til JunkFood, der producerer måltider til socialt udsatte i København.Bæredygtighed & Ansvar
Vores klimamål er meget ambitiøse, fordi vi tror på, at det er den eneste rigtige vej at gå. Vi sigter mod klimaneutralitet i hele værdikæden i 2040.Kylling til middag?
600 opskrifter med dansk kylling
Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.
Sådan udskærer du din hele kylling
Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.
Erstat hakket oksekød med hakket kylling
Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.