Kylling i urtemarinade med æble-pepperonifyld

Kylling i urtemarinade med æble-pepperonifyld

Samlet arbejdstid: 65 min
Tilberedningstid: 45 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Marinade: Pres 3 fed hvidløg og vend med olie og de tørre krydderier.
  2. Kylling: Pensl kyllingen ind- og ud­ven­digt med marinaden og drys med salt og peber.
  3. Skær æblet i både og pepperonien i skiver. Fyld det i kyllingen.
  4. Bind benene på kyllingen sammen med kødsnor. 
  5. Grill kyllingen ved indirekte varme til den er helt gennemstegt.
  6. Kartofler: Læg de små kartofler i en sølvbakke eller bradepande og drys med olie, salt og peber.
  7. Hak persillen og drys halvdelen over kartoflerne. Gem resten til servering.
  8. Bag kartoflerne på grillen eller i ­ovnen. Husk at ryste bakken et par gange undervejs.
  9. Agurkesalat: Skær agurkerne i tynde skiver.
  10. Kog eddike, salt, rosenpeber og sukker op.
  11. Når lagen koger, hældes det over agurkeskiverne. Lad det stå 5-10 minutter i lagen.
  12. Ved servering vendes kartoflerne med ­resten af det hakkede persille og fyldet fra kyllingen.

Kylling til middag?

600 opskrifter med dansk kylling

Uanset om det skal være hurtigt og nemt, eller om det helst skal passe sig selv i ovnen, så har vi en opskrift til dig.

Søg blandt alle vores lækre opskrifter

Sådan udskærer du din hele kylling

Vi giver dig viden om alle udskæringerne og en introduktion til, hvordan du bedst udnytter hele kyllingen.

Læs mere

Erstat hakket oksekød med hakket kylling

Skift oksekødet ud med kylling, hvis du vil mindske dit klimaaftryk. Prøv disse 5 klassiske opskrifter, hvor oksekødet er byttet ud til fordel for hakket kylling.

Se mere