![Kylling i majs med grønne asparges](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/brystfilet/kylling-i-majs-med-groenne-asparges.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kylling i majs med grønne asparges
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Læg kyllingefileterne i et fad. Bland soja med 2 spsk olie og hæld det over. Lad det trække 15 minutter. Vend dem af og til.
- Knæk den yderste træede del af aspargesene og skær dem i 5 cm stykker.
- Fjern svøbet på majskolberne. Stil dem på højkant og skær kernerne af med en skarp kniv.
- Brun fileterne i olie på begge sider i en sauterepande. Steg dem yderligere 4 minutter på hver side. Kom asparges ved og steg 2 minutter. Tilføj majskerner og cherrytomater. Lad det hele simre 5 minutter. Drys med salt og peber.
- Server fra gryden eller hæld det i en serveringsskål.
- Server med brød