Kylling i asiatisk nudelsalat
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kog risnudlerne efter pakkens anvisning eller sæt dem i blød i kogende vand i 30 minutter.
- Hæld derefter det varme vand fra og kom koldt vand over til de er kølet ned. Dræn herefter vandet fra.
- Snit rødløget fint, riv skallen af limen på den fine side af rivejernet og pres limen for saft.
- Skær agurk i grove stykker, pluk kyllingen i fine strimler, pluk koriander og vend det hele sammen med sød chili sauce og soja sauce.
- Pluk salat i grove stykker, snit chili fint.
- Anret kyllingekødet oven på salatbladene og drys med chili og hakkede cashewnødder.
- Server med nudler, drysset med hakket fint hakket forårsløg.
- Tip: Det hele kan også blandes sammen til en salat.