Kung pao kylling med blomkålsris
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kom kyllingen i en skål sammen med soja og ris eddike og en knivspids peber. Vend rundt og lad stå og marinere 10 min.
- Skær peberfrugt, squash og rødløg ud i grove stykker.
- Bland saucen sammen i en skål og sæt til side.
- Lav også maizena og vand i en lille skål og sæt til side.
- Varm en dyb pande op. Kom majsolie og de små røde chili i panden og svits dem af mens du rører rundt indtil de begynder at blive lidt brankede.
- Kom så kyllingen i panden og steg videre indtil kyllingen er brunet på alle sider 3-4 minutter. Kom så grøntsagerne i og svits dem af et par minutter.
- Kom så saucen i panden og lad koge op mens du rør rundt. Kom nødderne i panden. Og kom til sidst maizena/vandet i mens du rør rundt, når det tykner lidt, tag af fra varmen og server med blomkålsris.
Blomkålsris:
- Fjern blade og stilk og kom blomkålen i en blender eller processer og kør indtil finthakket.
- Kom den finthakkede blomkål i en sigte, lige før I skal spise hæld kogende vand over, for at blanchere og varme lidt op.