
Klassisk Kyllingesuppe
Samlet arbejdstid: 80 min
Tilberedningstid: 70 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kom kyllingen med urter i en gryde, tilsæt vand og salt, bring vandet i kog og lad kyllingen småsimre under låg i 1 time.
- Tag kyllingen op, pil kødet fra og kom skind og ben tilbage i gryden.
- Skyl porren og skær den i ringe, skræl gulerødder og persillerod og skær dem i tern.
- Kom porre, gulerod og persillerod i den sigtet suppe og lad dem koge i 15 min.
- Del ca. 500 g af kyllingekødet i mindre stykker og kom dem i suppen sammen med ærterne.
- Varm suppen igennem og server den drysset med hakket persille og groft brød.
- Tip! Kog en kylling i weekenden, så er der hurtigt nem aftensmad til to hverdage.
- Tip! Når suppen koges kan der også tilsættes løg, peber og laurbærblade.