Kartoffel- og blomkålssalat med stegt kylling

Kartoffel- og blomkålssalat med stegt kylling

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Kog kartoflerne eller brug en rest fra tidligere på ugen. Skær de afkølede kartofler i mundrette bidder.
  2. Læg blomkålsbuketterne i en skål og hæld kogende vand hen over og lad det hvile tildækket i 10 minutter.
  3. Hæld derefter vandet fra og lad blomkålene dryppe af.  
  4. Bland mayonnaise og creme fraiche med eddike, sennep, hvidløgspulver og paprika.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Skær de stegte brystfileter i mundrette tern og hak æggene til små stykker (brug evt. en æggedeler 2 gange).
  7. Hak løget fint og vend det med de afkølede blomkålsbuketter, kartoffeltern, æg og kyllingestykker.
  8. Drys med fint hakket purløg og vend hele portionen med dressingen
  9. Pynt med purløg og evt. med et fint drys paprika inden servering.