Kartoffel- og blomkålssalat med stegt kylling
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kog kartoflerne eller brug en rest fra tidligere på ugen. Skær de afkølede kartofler i mundrette bidder.
- Læg blomkålsbuketterne i en skål og hæld kogende vand hen over og lad det hvile tildækket i 10 minutter.
- Hæld derefter vandet fra og lad blomkålene dryppe af.
- Bland mayonnaise og creme fraiche med eddike, sennep, hvidløgspulver og paprika.
- Smag til med salt og peber.
- Skær de stegte brystfileter i mundrette tern og hak æggene til små stykker (brug evt. en æggedeler 2 gange).
- Hak løget fint og vend det med de afkølede blomkålsbuketter, kartoffeltern, æg og kyllingestykker.
- Drys med fint hakket purløg og vend hele portionen med dressingen
- Pynt med purløg og evt. med et fint drys paprika inden servering.