Karrykylling a la 2020
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Snit porrer og løg fint og skær kartoflerne i mundrette tern.
Rist karry, sennepsfrø og chiliflager i en tør gryde i 3-4 minutter, under konstant omrøring, til det dufter kraftigt.
Skru lidt ned for varmen og tilsæt forsigtigt olie og hurtigt derefter, løg, porrer, hvidløg og gurkemeje.
Tip! Flyt evt. gryden fra kogepladen imens du forsigtigt tilsætter olien.
Steg ved middel varme til løgene er gennemsigtige og tilsæt så kyllingetern, kartofler, edamame bønner og hønsebouillon.
Når kartoflerne er gennemkogte, tilsættes kokosmælken og retten smages til med salt, peber og evt. mere chili.
Skyl de kogte sorte og hvide bønner og lun inden servering - enten i lidt bouillon eller ved at komme dem direkte i karrysaucen.
Server med blomkålsris.
---------------------------
Tip! Tilberedning af tørre bønner: Kog sorte og hvide bønner med spidskommen indtil bønnerne er så møre, at de let kan moses mellem to fingre (cirka 1 time). Dette kan evt. gøres dagen før, imens aftensmaden tilberedes.