Kajas pastasalat og æggemuffins

Kajas pastasalat og æggemuffins

Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Tilberedning

  1. Skær gulerod, squash og kylling i små stykker/tern
  2. Pisk æg, mælk og lidt salt sammen.
  3. Tilføj gulerødder, squash og kylling til æggemassen
  4. Smør muffinformene med olie
  5. Fordel massen i muffinsforme 
  6. Bag i forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i 10-12 minutter
  7. Spis dem lune til aften, morgen og brunch eller kom i madkassen sammen med et skive rugbrød.

Pastasalt:

  1. Smelt olie/smør på panden og kom paprika i. 
  2. Tilføj kyllingresterne og vend det et par gange.
  3. Lad kyllingen køle ned.
  4. Skær tomater, grøn salat og agurk i små tern.
  5. Bland alle ingredienser til pastasalaten.