Kajas pastasalat og æggemuffins
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skær gulerod, squash og kylling i små stykker/tern
- Pisk æg, mælk og lidt salt sammen.
- Tilføj gulerødder, squash og kylling til æggemassen
- Smør muffinformene med olie
- Fordel massen i muffinsforme
- Bag i forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i 10-12 minutter
- Spis dem lune til aften, morgen og brunch eller kom i madkassen sammen med et skive rugbrød.
Pastasalt:
- Smelt olie/smør på panden og kom paprika i.
- Tilføj kyllingresterne og vend det et par gange.
- Lad kyllingen køle ned.
- Skær tomater, grøn salat og agurk i små tern.
- Bland alle ingredienser til pastasalaten.