Italiensk pasta bolognese
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Pil løg og hvidløg og hak det fint.
- Kom olivenolie i en tykbundet gryde og lad løg og hvidløg simre 5 minutter (det må ikke brænde).
- Tilsæt hakket kylling og brun kødet godt.
- Når kødet er brunet, tilsættes tomatkoncentrat. Lad retten simre et par minutter.
- Hvis du vælger at bruge rødvin i saucen, tilsættes den nu og koges godt ind (se tip nedenfor opskriften).
- Derefter tilsættes de hakkede tomater, timian, laurbærblade og hønsebouillon.
- Hvis du har tiden til at lade retten simre i en times tid, vil det give den ekstra meget smag, men 20 minutter kan også sagtens gøre det.
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Servér pasta bolognese med masser af frisk basilikum og parmesan til.
Tip til retten
- *Hvis du virkelig vil give denne opskrift gas til en hyggemiddag, kan du erstatte halvdelen af hønsebouillonen med rødvin. Udelad hvidvinseddiken, når du bruger rødvin.