Italiensk pasta bolognese

Italiensk pasta bolognese

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Pil løg og hvidløg og hak det fint.
  2. Kom olivenolie i en tykbundet gryde og lad løg og hvidløg simre 5 minutter (det må ikke brænde).
  3. Tilsæt hakket kylling og brun kødet godt.
  4. Når kødet er brunet, tilsættes tomatkoncentrat. Lad retten simre et par minutter.
  5. Hvis du vælger at bruge rødvin i saucen, tilsættes den nu og koges godt ind (se tip nedenfor opskriften).
  6. Derefter tilsættes de hakkede tomater, timian, laurbærblade og hønsebouillon.
  7. Hvis du har tiden til at lade retten simre i en times tid, vil det give den ekstra meget smag, men 20 minutter kan også sagtens gøre det.
  8. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  9. Servér pasta bolognese med masser af frisk basilikum og parmesan til.

Tip til retten

  • *Hvis du virkelig vil give denne opskrift gas til en hyggemiddag, kan du erstatte halvdelen af hønsebouillonen med rødvin. Udelad hvidvinseddiken, når du bruger rødvin.