Inderfilet med parmaskinke

Inderfilet med parmaskinke

Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Tilberedning

  1. Skær parmaskinken i stykker der passer til kyllingeinderfiletsykkerne og sno dem omkring hver filet. Læg dem i en bradepande med bagepapir og steg dem ved 200 grader i 15 min.
  2. Imens varmes olivenolie op i en sautepande/gryde.
  3. Sauter skalotteløg, hvidløg let og kom tomaterne i samt squashtern. Lad det sautere lidt, kom balsamicoeddike, basilikum, salt, peber, sukker i og lad det småsimre i 5 min.
  4. Kog pastaen i rigeligt vand med salt.
  5. Vend den varme pasta med tomatsauce og server gerne på varme tallerkener med kyllingestykkerne med skinke. Drysses med friskrevet parmesanost. Server med brød.