Hel kylling med citronsmør
Samlet arbejdstid: 80 min
Tilberedningstid: 60 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Bland ingredienserne til citronsmørret.
- Kyllingen: Snit en dyb lomme i brystkødet, på hver side af kylling og fyld med citronsmørret.
- Smør kyllingen med eventuelle rester af citronsmør og drys med salt og peber.
- Læg kyllingen i et ovnfastfad og sæt det ind i en kold ovn og tænd på 200°C (varmluft 180°C).
- Krydr kyllingen med dit yndlingskrydderi og steg i cirka 60 minutter i ovnen ved 200°C (varmluft 180°C) eller på grillen, ved indirekte varme, indtil kødsaften er helt klar.
- Steg kyllingen i cirka 60-70 minutter til den er 75 grader i centrum af kødet. Test gerne temperaturen flere steder på kyllingen.
- Bland ingredienserne til salaten.
- Server kyllingen med salaten.