![Hasselback BBQfilet med tomat & mozzarella og lun pastasalat](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/grill-og-sommer/hasselbagt-bbq-brystfilet-og-lun-pastasalat-web.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Hasselback BBQfilet med tomat & mozzarella og lun pastasalat
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kyllingen: Skær 1 cm tykke skiver, halvt ned i brystfileterne (som på hasselback kartofler) og grill dem med den strimlede side nedad i 10 minutter.
- Bland 4 tsk. hakkede soltørrede tomater og 50 g revet mozzarella og fordel blandingen på den strimlede side af fileterne.
- Grill fileterne på undersiden, til de er gennemstegte. Lad hvile 5 minutter inden servering.
- Salaten: Kog pastaen efter anvisning på pakken og sigt vandet fra.
- Kom resten af de soltørrede tomater over pastaen (også olien).
- Tilsæt mandler, græskarkerner og oliven.
- Pres hvidløget over og vend rundt.
- Kom til sidst ruccola og resten af osten i salaten og vend det hele sammen.
- Krydr fileterne med salt og peber inden servering.