Hasselback BBQfilet med tomat & mozzarella og lun pastasalat

Hasselback BBQfilet med tomat & mozzarella og lun pastasalat

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Kyllingen: Skær 1 cm tykke skiver, halvt ned i brystfileterne (som på hasselback kartofler) og grill dem med den strimlede side nedad i 10 minutter.
  2. Bland 4 tsk. hakkede soltørrede tomater og 50 g revet mozzarella og fordel blandingen på den strimlede side af fileterne.
  3. Grill fileterne på undersiden, til de er gennemstegte. Lad hvile 5 minutter inden servering.
  4. Salaten: Kog pastaen efter anvisning på pakken og sigt vandet fra.
  5. Kom resten af de soltørrede tomater over pastaen (også olien).
  6. Tilsæt mandler, græskarkerner og oliven.
  7. Pres hvidløget over og vend rundt.
  8. Kom til sidst ruccola og resten af osten i salaten og vend det hele sammen.
  9. Krydr fileterne med salt og peber inden servering.