Gyldent kyllingebryst med asparges og vinaigrette
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Kog vand, tilsæt brystfileterne og lad dem simre 5 minutter. Sluk for varmen og lad dem trække i vandet mens du ordner asparges og vinaigrette.
- Skræl de hvide asparges og knæk bunden af både de hvide og grønne asparges.
- Bland alle ingredienser til vinaigretten sammen.
- Tag kyllingen op af vandet og dup kødet tørt. Lad smørret brune på en pande og steg brystfileterne til de er gyldne. Drys med salt og peber.
- Kog asparges i 2-3 minutter i kogevandet fra kyllingen og anret dem på tallerkner eller et fad.
- Skær kylling i tykke skiver og anret dem over aspargesene.
- Fordel vinaigrette og hakkede nødder over hele herligheden og server evt. med godt brød til.