Grove Kyllingepakker
Samlet arbejdstid: 50 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 40 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- DEJ: Lun mælken til den er fingervarm og rør gæreren i.
- Tilsæt salt og sukker og kom det hele i en røremaskine.
- Tilsæt mel indtil dejen er rørt sammen og ikke klistrer mere. Lad dejen hæve i ca. 30 min.
- FYLD: Skræl og riv gulerødderne, hak løg, chili og den friske (skyllede) persille meget fint.
- Svits det hakkede kyllingekød i en gryde og tilsæt lidt salt og eventuel karry.
- Når kyllingen er færdigstegt, tilsættes gulerod, løg, chili, og hytteost og røres sammen sluk derefter for gryden, da fyldet ikke skal steges for meget.
- Rul dejen ud, ca. 1 cm tyk. Skær den ud i 8 eller 16 firkanter alt efter hvor store pakkerne skal være.
- Kom en klat fyld på dejen i midten af firkanten, og luk den sammen som en trekant, luk dem med en gaffel.
- Pakkerne pensles med mælk eller æg, drysses med sesamfrø og bages i ovnen i 20 minutter ved 170º C (varmluft).