![Grillspyd med brystfilet, bagte kartofler og grillede hvidløg](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/grill-og-sommer/grillspyd-med-bbq-brystfilet-svinebryst-og-bagt-kartoffel-web.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Grillspyd med brystfilet, bagte kartofler og grillede hvidløg
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 30 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skær et kryds i hver bagekartoffel og pak dem ind i folie. Grill dem i cirka 1 time til de er helt møre.
- Smør: Skal og saft fra 1 citron røres i smørret, med hakket persille, salt og peber. Sæt på køl.
- Skær toppen af hvidløgene og pak dem ind i sølvpapir. Grill dem til de er gyldne, i cirka 30 minutter.
- Skær brystfileter og svinebryst i 3-4 stykker hver. Lav spyd med skiftevis kyllinge- og svinebryst.
- Grill spyddene på alle sider til de er helt gennemstegte.
- Halver 2 citroner og grill dem i 5-10 minutter.
- Server de bagte kartofler med citronsmør og anret spyd og bagte hvidløg til den grønne salat.
- Pres de grillede citroner over retten ved servering.