Grillet kylling med penne ala arista
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 10 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 min på hver side, og lad dem hvile lidt.
- Bælg ærterne og skyl dem, rucola og sukkerærter.
- Bland olivenolie, rosmarin, citronskal og hvidløg.
- Kog penne efter anvisning på emballagen, når pastaen drænes gemmes ca. 1 dl af kogevandet.
- Kog sukkerærter og bælg ærter ”al dente”.
- Når pastaen er klar vendes den med de forskellige ærter og krydderolien og smages til med salt og peber.
- Hvis pastaen virker tør tilsættes lidt af kogevandet. Lige før servering vendes rucola i.
- Server de grillede kyllingebrystfileter med pasta ala Arista, rucola og sommerærter.