Grillet kylling med boghvede
Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Dup kyllingefilterne tørre med et stykke køkkenrulle og vend dem i en skål med olie, presset hvidløg, salt og peber.
- Skyl grøntsagerne og skær dem i aflange tykke strimler.
- Gem toppen af forårsløgene.
- Grill kyllingefileterne og al grønten, evt. på en grillpande, i 1-2 minutter.
- Læg det hele i et fad og steg det i ovnen i ca. 15 minutter.
- Kog boghvedegrynene i en gryde uden salt efter anvisning på pakken.
- Smag boghveden til med olivenolie, salt og peber og server den med de stegte og grillede grøntsager.
- Server skiver af kyllingefileterne til og drys med fetaost, toppe af forårsløg og ristede pinjekerner.