Grillet kylling med boghvede

Grillet kylling med boghvede

Samlet arbejdstid: 25 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 200 grader.  
  2. Dup kyllingefilterne tørre med et stykke køkkenrulle og vend dem i en skål med olie, presset hvidløg, salt og peber.  
  3. Skyl grøntsagerne og skær dem i aflange tykke strimler.
  4. Gem toppen af forårsløgene.  
  5. Grill kyllingefileterne og al grønten, evt. på en grillpande, i 1-2 minutter.
  6. Læg det hele i et fad og steg det i ovnen i ca. 15 minutter.  
  7. Kog boghvedegrynene i en gryde uden salt efter anvisning på pakken.
  8. Smag boghveden til med olivenolie, salt og peber og server den med de stegte og grillede grøntsager.
  9. Server skiver af kyllingefileterne til og drys med fetaost, toppe af forårsløg og ristede pinjekerner.