Grillet brystfilet på pestobrød
Samlet arbejdstid: 15 min
Tilberedningstid: 5 min
Forberedelsestid: 10 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skyl persillen, pluk den i blade og hakgroft.
- Mos hvidløg med salt.
- Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
- Riv parmesan.
- Kom persille, hvidløg, pinjekerner og olivenolie i en blender og blend til en fin pure.
- Kom parmesan i og blend let til ingredienserne er blandet sammen.
- Smag til med salt og peber.
- Grill kyllingebrysterne på middelvarme 5-6 minutter på hver side og lad dem hvile 4-5 minutter.
- Halver brødene og smør dem med olivenolie, hvorefter de grilles.
- Skær brysterne i tynde skiver og fordel på det grillede brød og top med de halverede tomater, fint snittet rødløg, persillepesto og høvlet parmesan.