Grillet brystfilet med hotte tomater og ærtedip

Grillet brystfilet med hotte tomater og ærtedip

Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Ærterne overhældes med kogende vand. Vandet sigtes fra og ærterne blendes med hvidløg og smages til med salt og peber.
  2. Brødternene vendes med olie, spidskommen, salt og peber og bages i en forvarmet ovn ca. 7 min. v. 185°C, til de er gyldne og sprøde.  
  3. Eddike, sukker, timian og chili koges op og simrer ca. 10 min. Den kogende lage hældes over cherrytomaterne, og de trækker 15 min.  
  4. Kyllingebrysterne foldes om citronskiverne og holdes sammen med tandstikker. Grilles til gennemstegt ca. 8 min. på hver side.  
  5. Lagen hældes fra tomaterne, og de serveres straks med de grillede kyllingebrystfileter, ærtedip og de krydrede brødtern.  
  6. Retten kan fint suppleres med løse ris.