Græskarsuppe med kylling
Samlet arbejdstid: 55 min
Tilberedningstid: 35 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Skræl og skær grøntsagerne i grove stykker.
- Brun grøntsagerne i olivenolie sammen med karry i ca 3-4 minutter.
- Tilsæt kokosmælk og vand og lad det simre i 35 minutter, indtil kartofler og græskar er færdige, og blend herefter suppen. Smag den til med limesaft, salt og peber.
- Skær kyllingen i mundrette stykker. Kom herefter kyllingekødet ned i suppen og lad den simre med i 4-5 minutter indtil den er varm.
- Anret suppen i varme suppeskåle og drys med fint hakket chili, ristet græskarkerner og cremefraiche og serveres med brød.
- Tip: Du kan skifte græskar ud med gulerod, selleri, pastinak eller anden rodfrugt. Kan fint serveres med jasminris