Forårsruller

Forårsruller

Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 20 min
Nem

Tilberedning

  1. Kog risene efter anvisning på emballagen og lad dem hvile under låg indtil de skal tilsættes retten.
  2. Svits bacon 2-3 minutter i en gryde og tilsæt porrer og løg og steg til de er godt bløde.
  3. Tilsæt hakket kylling og steg til alt kødet er delt og svitset.
  4. Tilsæt Hønsebouillon, spidskommen, soja og revet gulerod og lad retten simre i 5 minutter.
  5. Vend risene i kødblandingen.
  6. Kom ca 1 spsk. fyld på midten af et stykke forårsrulledej.
  7. Rul fra det ene hjørne over fyldet, fold de to andre hjørner ind over midten, så siderne lukkes og rul derefter det sidste hjørne rundt. Pensl med koldt vand eller æggehvide og læg de fyldte forårsruller med lukningen ned af – så holder det fint på det hele til de skal steges.
  8. Fortsæt med resten af fyldet til det hele er brugt.
  9. Varm en gryde op med olie – tjek temperaturen ved at stikke et trægrillspyd i den varme olie. Det skal gerne bruse lidt op omkring træet, så er olien perfekt varm.
  10. Steg 5-6 små forårsruller ad gangen. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  11. Server forårsrullerne med sød chilisauce.