Fajitas med kylling og peberfrugter
Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 30 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Dup inderfileterne med et stykke køkkenrulle. Bland alle krydderierne sammen og kom dem i en frysepose. Tilsæt inderfileterne og lad dem marinere i ca. 30 minutter.
- Rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Pil løgene og skær dem i både.
- Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver. Rist inderfileterne i 5 minutter på panden i olie og hvidløg.
- Tilsæt peberfrugter og løg, og rist det hele for kraftig varme i et par minutter.
- Smag til med limesaft og server til varme tortillas med revet ost, koriander og stærk tomatsalsa.
- TIP: Hvis du ikke kan finde chipolte så erstat gerne med lidt cayennepeber.