Fajitas med kylling og peberfrugter

Fajitas med kylling og peberfrugter

Samlet arbejdstid: 45 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 30 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Dup inderfileterne med et stykke køkkenrulle. Bland alle krydderierne sammen og kom dem i en frysepose. Tilsæt inderfileterne og lad dem marinere i ca. 30 minutter.  
  2. Rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Pil løgene og skær dem i både.
  3. Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver.  Rist inderfileterne i 5 minutter på panden i olie og hvidløg.  
  4. Tilsæt peberfrugter og løg, og rist det hele for kraftig varme i et par minutter.  
  5. Smag til med limesaft og server til varme tortillas med revet ost, koriander og stærk tomatsalsa.  
  6. TIP: Hvis du ikke kan finde chipolte så erstat gerne med lidt cayennepeber.