![Fajita inderfileter med tomat, avokado og aubergine dip](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/mexi/fajita-inderfileter-med-sommertomat-avokado-og-aubergine-dip.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Fajita inderfileter med tomat, avokado og aubergine dip
Samlet arbejdstid: 40 min
Tilberedningstid: 25 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Fajita inderfileter tilberedes efter anvisning på emballagen, lige inden servering.
Aubergine dip:
- Bag auberginer 25 minutter ved 220°C og lad dem efterfølgende køle af i en lukket beholder eller i en plasticpose.
- Fjern skrald fra auberginerne og hak kødet groft med en kniv og vend det sammen med hvidløg, olivenolie, crème fraiche.
- Smag til med salt og peber og vend persille i.
Tomatsalat:
- Vend forsigtigt ingredienserne til tomatsalaten smag til med salt og peber.
- Server de lune Fajitas sammen med den saftige salat, aubergine dip og fladbrød.