
Eksotisk kyllingesalat
Samlet arbejdstid: 30 min
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 15 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Dup inderfiletterne tørre med køkkenrulle. Del dem i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
- Varm olien på en pande ved god varme og svits karryen under omrøring ca. 1 minut.
- Kom kødet på panden og brun det på alle sider. Skru ned til middel varme og steg 3-4 minutter på hver side til kødet er gennemstegt.Tag kødet af panden og lad det afkøle.
- Skær ananasen i grove tern.
- Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne med en teske. Skær agurken i ca. 3 mm tykke skiver.
- Flæk og udsten avocadoerne. Skrab kødet ud med en ske og skær det i tern.
- Bland ananas, agurk og avocado med groftskåret koriander. Gem nogle hele korianderblade til pynt.
- Fjern kerner fra chilien og hak chilien fint.
- Pisk dressingen sammen af citronsaft, olie og chili. Smag til med salt og peber.
- Bland salaten med dressing og vend kyllingekødet i.
- Pynt med korianderblade.